Legenda săpunului evreiesc

Legenda săpunului evreiesc

În anul 1946 „vînătorul de nazişti” Simon Wiesenthal scrie în ziarul „Der Neue Weg” editat de comunitatea evreiească din Austria următoarele:
”În ultimele săptămîni ale luni martie, presa românească a publicat o ştire neobişnuită în oraşul românesc Fălticeni au fost îngropate în cimitirul evreiesc douăzeci de cutii de săpun, cu ceremonie de onoare şi rituri funerare complete. Acel săpun fusese găsit într-un depozit al armatei germane. Pe cutii erau scrise iniţialele R.I.F., «Grăsime evreiească pură». Cutiile respective erau destinate trupelor Waffen-SS. Hîrtia de ambalaj dezvăluie cu o obiectivitate compet cinică faptul că săpunul era fabricat din trupuri de evrei. În mod surprinzător, meticuloşi germani au uitat să precizeze dacă săpunul fusese produs din copii, fete, bărbaţi sau persoane în vîrstă.”

[vezi Bazele antisemitismului şi sionismului ca rasism, David Duke, Editura Antet XX Press, pag.190]

Vezi mai departe din Wiesenthal.S.(1946) Der Neue Weg 17/18 pag.4÷5 :

În urma unei anchete prelungite, procuratura nu a găsit nici o dovadă că institutul din Danzig ar fi fabricat vreodată săpun din trupurile omeneşti, iar acuzaţiile au fost casate. A reieşit că iniţialele „R.I.F.” care apăreau pe săpunurile respective nu însemnau „Grăsime evreiească pură”, ci denumirea oficială a agenţiei guvernamentale care distribuia săpunul şi alţi detergenţi.
„Reichsstelle fur Industrielle Fettversorgung” nu înseamnă altceva decît „Centrul Reich-ului pentru aprovizionarea cu Grăsime Industrială”. De fapt „Grăsime evreiască pură” s-ar scrie „R.J.F.” (Rein Judisches Fett), nu “R.I.F.” dar, în isteria atmosferei anti-germane de la sfîrşitul războiului, fanaticii Holocaustului nu se împiedicau de asemenea fleacuri. Cînd „revizioniştii Holocaustului” i-au confruntat pe inventatorii atrocităţilor cu adevărul, aceştea au fost nevoiţi să recunoască minciuna cu săpunurile, ca să nu-şi piardă credibilitatea.

[vezi Bazele antisemitismului şi sionismului ca rasism, David Duke, Editura Antet XX Press, pag.191], [a se mai vedea şi Almanah România Mare, Editura Fundaţiei Umaniste România Mare, 1996, pag.123-126, articol intitulat Monumentul “săpunului evreiesc de Şerban C.Andronescu din New York şi Revista România Mare nr.162 / 13.08.1993, pag.3]

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în noutăţi și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s